اشتباهات پزشکی و آزمایشگاهی

دسته بندی : جرایم پزشکی | سایر دعاوی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من امسال قرار بود برم حج تو آزمایشگاه نمی‌دونم چه اتفاقی افتاده اسم از حج رد کردن من تمام کارهای حجم را انجام دادم تست اعتیاد مثبت زده امروز رفتم آزمایش دادم منفی چگونه پیگیری کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. معمولا در آزمایشات خطا بصورت غیر عمدی و بسته به عوامل مختلف رخ میده اما اگر بتونید ثابت کنید بصورت عمدی یا اشتباهات نا متعارف بوده و مدارک کامل در این زمینه داشته باشید میتونید ثبت شکایت در کمیسیون پزشکی کنید و مطالبه خسارت نمایید موفق باشید