فروش ملک دارای سرقفلی

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
ما به مدت 17 18 سال هست که یک سوله 500 متری شیرآلات در شهرک صنعتی داریم و حدود دو سه سال هست که این سوله به یک یخچال ساز اجاره داده شده
و الان ما قصد فروش این سوله رو داریم
خواستم بدونم که وضعیت سرقفلی این ملک به چه صورت هستش ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام- کاربر محترم اگر مورد اجاره به یخچال ساز سرقفلیدباشد بایددبه نرخ روز سرقفلی خریداری شود در غیر اینصورت اگر اجاره با یکسال قرارداددباشد میتوانید انتقال و با اتمام قرارداد اجاره مستاجر تخلیه نماید