مطالبه خسارات ناشی از قصور پزشکی

دسته بندی : جرایم پزشکی | سایر دعاوی
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من خواهرم یک سال و نیم پیش در بیمارستان ارومیه با یک اهدا کننده زنده برای پیوند کلیه تحت جراحی قرار گرفت اما متاسفانه به علت قصور پزشکی و خونریزی در رگها پیوندی کلیه پس داد والان دوباره دیالیز میشه اون موقع دکتر ها گفتن که شکایت نکنید ما بعد یکسال مرگ مغزی برات پیدا میکنیم الان آزمایش hla اومده میگه باید حتما اهدا کننده زنده بیاورید مرگ مغزی جواب نمی‌دهد ما هم اون موقع بالای 400میلیون هزینه کردیم الان هزینه پیوند زیاد شده و ما توانایی پیوند با مبلغ کنونی که تا 600 رسیده نداریم خواستم از وکیل محترم بپرسم آیا بعد یک سال و نیم میتونیم از دکتر که قصوری کرده شکایت کنیم و راه حل چیست بسیار سپاسگزارم راهنمایی بفرمایید ‌

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در صورتی که اسناد پزشکی را تغییر نداده باشند و‌بتوانید قصور پزشک را ثابت نمایید امکان طرح دعوا وجود دارد