برگشت پرونده به دادسرا و نقص تحقیقات

دسته بندی : کیفری | توهین
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید لطفا جواب بدین یک دنیا ممنونم پرونده با ضرب جرح عمدی دیه 3 درصد تهدید توهین افترا متهم سابقه ندارد یک دعوای خانواده ساده ما کفیل گذاشتیم تا نریم داخل بعد دادسرا رفت کیفری 2 بعد همون روز زد نقص در پرونده و برگشت دادسرا الانم مواجهه حضوری بود شاکی و شاهد نیامده بودنند و من متهم فقط رفته بودم دادیار هم گفت پرونده میره دوباره مراج عالی سوال من این است ابا به نفع من متهم است یا شاکی چون اون نیامده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر موضوع نقص تحقیقات مواجهه حضوری بوده باشه و شاکی نیومده طبیعتا به سود متهم پیش خواهد رفت پرونده . موفق باشید