پرداخت مبلغ ودیعه اجاره به چه شخصی باید انجام بشه

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
مهدی ریحانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
ده ماه پیش یک واحد آپارتمان به اجاره دادم که بعد سه ماه مستاجر به رحمت خدا رفت حالا همسرشان واحد را تخلیه می کند آیا مجاز هستم که مبلغ ودیعه را به ایشان پرداخت کنم حصر وراثت هم ندارند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود باید کلیه وراث مشخص شوند شما از ایشون انحصار وراثت بخواین بعد که ورثه مشخص شد بگین به یکی از ورثه وکالت بدهند مبلغ را به حساب ایشان واریز کنید