استرداد لاشه سفته ضمانتی

دسته بندی : حقوقی | استرداد سند (مالی)
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ..من سفته دست ی نفر دادم 5ماه پیش بابت ضمانت طلبش ازبنده و قرار شد بعد از پرداخت برام بفرسته با پیک من بدهیمو پرداخت کنم فیش بانکیشم موجوده ولی ایشون سفته رو نداده ب من .‌الان میتونم شکایت کنم؟یا اکه ایشون سفته رو بذاره اجرا من با فیش بانکی ک دارم میتونم ثابت کنم ک پرداخت کردم بدهیمو؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله میتونید دادخواست استرداد لاشه سند هم ثبت کنید البته قبلش اظهارنامه بفرستید. متن اظهارنامه و دا خواست هم اگر نتونستید بنویسید تماس بگیرید