برای سندی ک همسرم برداشته چه کنم؟

دسته بندی : حقوقی | استرداد سند (مالی)
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام .سند خونه که به نام خودم هست،شوهرم برداشته و نمیده و امکان سواستفاده ازش رو میبینم .چه کار کنم .؟اعلام سرقت کنم یا مفقودی

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ در این مورد بهتر است اگر اطمینان از وجود سند در ید ایشان دارید بدوا اظهارنامه ای ارسال نموده و ضمن تقاضای استرداد اخطار لازم را ب ایشان ابلاغ نمایید در صورت عدم ترتیب اثر دادخواست استرداد سند مطرح کنید تا رسیدگی شود موید باشید