چگونگی استرداد سفته بابت حسن انجام کار

دسته بندی : حقوقی | استرداد سند (مالی)
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام سفته ای بابت حسن انحام کاردادم بدون قرار دادهست.بعداز2ماه ازشرکت بیرون اومدم .درخواست سفته کردم تحویل نمیدهندمیشه باطلش کردامکان سواستفاده نداشته باشن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر یک اظهارنامه برای کارفرما ارسال کنید ومهلتی حداکثر یک هفته به او بدهید جهت استرداد سفته ودرصورت عدم اقدام دعوای استرداد سفته مطرح نمایید. البته درنظر داشته باشید که چگونگی تنظیم این سفته حائز اهمییت است.