جرم تغییر کاربری اراضی زراعی

دسته بندی : کیفری | تغییر غیر مجاز کاربری اراضی زراعی و باغها
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام. من یه اتاقی حدودا ۳۰ متری در باغی به متراژ ۲۰۰۰ متر دو سال قبل ساخته ام حالا اداره جهاد امده و مشخصات ملک من را برداشته و پرونده را به دادگاه برده. میخاستم بدونم دادگاه چه نظری میتونه بده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام احتمال اینکه شما تحت تعقیب جرم تغییر کاربری اراضی زراعی تحت تعقیب قرار بگیرید و ساختمان احداث شده تخریب و خود شما مشمول مجازات قرار خواهید گرقت البته در صورت اطلاع از جزئیات چون سال ساخت نوع بنا و‌‌‌‌....احتمال دفاع و بی‌گناهی وجود دارد جهت اطلاع از جرئیات و نحوه دفاع از مشاوره تلفنی استفاده کنید