شکایت تهدید از طریق ضبط صدا

دسته بندی : کیفری | تهدید
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام، خواهر بنده در یک شرکتی مشغول بکار بود و بیمه نبود یکسال و نیمی پیشش کار کرد و یک سفته ۵۰ میلیونی به عنوان ضمانت گرفته بود، خواهر من دو ماهی هست که ترک کار کرده و کارفرما از دادن سفته ممانعت میکنه، لازم به ذکر است این شرکت مجوز قانونی کار ندارد، بنده زنگ زدم که سفته های خواهرم رو برگردون وگرنه چون مجوز نداری با آشناهایی که دارم میایم میبریمت، که بعدش توافق کردیم سفته ها رو هفته بعد بده، آیا این کارفرما صدای منو ضبط کرده باشه میتونه بر علیه من به جرم تهدید شکایت کنه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر.جای نگرانی نیست ایشون صرفا با ضبط صدا نمیتونن همچین اقدامی انجام بدهند