شکایت فحاشی و تهمت و اخذ پام صوتی از مخابرات

دسته بندی : کیفری | تهدید
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده مدتی با رفیقم و خانومش بحثمون شده بود سر ضرر مالی و مشکل هم حل شده بود یعنی ضررشو از جیب دادم و قرار شد کمتر باهم ارتباط برقرار کنیم اما بعد از چندروز رفیقم به من زنگ زد درخواستی داشت گفت در مورد فلان موضوع که سوادشو داری براش تحقیق کنم منم خب باهاش مشکلی نداشتم گفتم اوکی و فرداش جوابشو براش در واتساپ فرستادم اونم تشکر گفت در حد ۴ تا پیام گپ زدیم تموم شد.فرداش خانومش به خط من زنگ زد گفت پدر مادر بالا سرت نیست صاحب نداری چرا به شوهرم پیام دادی مگه نگفتم دیگه باهاش حرف نزن بعدم تهدید کرد گفت اگه یبار دیگه بهش پیام بدی زندگیتو به اتیش میکشم بعد شروع کرد به فحش دادن منم برام غیر قابل باور بود شوکه شده بودم اما به قدری عصبی شدم که منم بهش فحش دادم بعد به مادرم توهین کرد منم به مادرش توهین کردم باز داشت ادامه میداد دیگه قطع کردم.نیم ساعت بعدش رفیقم زنگ زد کلی فحش ناموسی داد گفت زنده‌ت نمیذارم چرا به خانوم من حرف زدی منم براش توضیح دادم خانومت شروع کرده بی دلیل به من فحش داده تهدیدم کرده اما گوشش بدهکار نبود همینجور فحش ناموسی میداد به مادرم و تهدید جانی میکرد منم هیچی نگفتم فقط گفتم ازت شکایت میکنم اونم گفت به فلانم و قطع کرد. دوباره فرداش پیامک داد گفت تو محلتونم دارم دنبالت میگردم پیدات کنم زنده‌ت نمیذارم کو ن ی / منم جوابشو ندادم باز امشب پیام داد گفت هرجایی باشی پیدات میکنم به همه سپردم دیدنت بهم خبر بدن باید تاوانشو بدی....دوباره پیام داد گفت از مادر زاییده نشده کسی به ناموسم فحش بده منم جواب دادم گفتم پرینت مکالمات و پیامک ها هست داخل دادگاه پاسخگو باش بعدش پیام داد گفت منم صدای ضبط شدتو دارم تو گوشی خانومم
در ضمن ایشون هفته های قبل هم یکبار داخل واتساپ تهدید به مرگ کرده بود بنده رو و ویسش رو دارم داخل چت واتساپ هست
حالا سوال من اینه با توجه به اینکه خانوم ایشون ابتدا به من فحش داده و تهدیدم کرده و من فقط جواب فحششو دادم قطع کردم و با توجه به تهدیداتی که رفیقم داخل پیامک کرده و مکالمه تلفنی من با رفیقم که هیچی نگفتم و فقط ایشون فحش ناموس داد و تهدید کرد ایا من میتونم به فایل صوتی مکالمه در اون روز دسترسی پیدا کنم؟ چون من شنیدم ضبط صدا درست نیست و باید از طریق قانونی از مخابرات اقدام کنم
و میشه بگید در اینجا حق با کیه و چه میشه؟ قصد دارم فردا شکایت کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم پیامها و مدارک موجود شما و گفتهای رد وبدل شده با علم قاضی مشخص کننده میشود که حق با چه شخصی میباشد اما در مورد تماس صوتی امکان اینکار وجود ندارد ولی تماس اول بعد از کار انجام شده را از طرف خانواده وی را میتوانید مدرک شروع فحاشی و تهدید به دادگاه ارائه دهید