28 تیر 1400

طلاق غیابی ازطرف زوج

دسته بندی : خانواده | مهریه
اعظم عسگری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیرمهریه ۱۵۰هرارتومانی درسال ۶۶درسال ۱۴۰۰چقدرمحاسبه میشه وآیامردمیتونی درصورتی که زن هست غیابی طلاق بده ممنونم میشم جواب بدین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام باتوجه به سال اخذ مهریه سال 1400 وسال وقوع عقد سال 1366مبلغ مهریه به نرخ روز750،502،513 ریال میباشد و اما سوال دوم شما براساس ماده 1133 قانون مدنی مردمی تواند هروقت بخواهد زن خودرا طلاق دهد حق طلاق با زوج است وصحت آن احتیاج به موافقت زوجه ندارد اگر زوجه رضایت به طلاق نداشته باشد پروسه رسیدگی طولانی خواهد شد