16 دی 1401

امکان رجوع بعد از شش ماه وجود دارد؟

دسته بندی : خانواده | ثبت واقع رجوع
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام بنده ۶ ماه است به صورت توافقی ازهمسرم جدا شدم والان مجدد میخواهیم رجوع کنیم.آیا می توانیم رجوع کنیم ومدارک لازم برای عقد دائم با همسر سابقم چیست؟ ناگفته نماند ۲ تا فرزند هم داریم با سپاس

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز با سلام و احترام؛ مستحضر باشید عده طلاق توافقی بطور معمول سه ماه بوده و در صورتیکه بعد از گذشت ایام عده زوجین قصد رجوع داشته باشند مستلزم جاری کردن عقد نکاح مجدد هست(برخلاف رجوع در ایام عده ک اصولا نیازی ب عقد مجدد نیست و با اعلام رجوع و ثبت وقوع ان مجددا زوجیت برقرار میشود)بنابر این حسب توضیحات شما میبایست مجددا برای ازدواج صیغه عقد نکاح و تشریفات ان طی شود و مدارک لازم همان مدارک ازدواج قبلی هست،مدارک هویتی نظیر شناسنامه و کارت ملی و برگه نتیجه آزمایش و .... موید باشید