16 دی 1401

معامله با شخص حقیقی خارجی

دسته بندی : تجاری | تجارت بین الملل
یونس برجی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
یک فرد افغانی از شرکت ما میخواد دستگاه صنعتی خریداری کند منتها چک کلا میده وچک ها کلا مال مشتری و استعلام کردیم وضعیت سفید هست به نظرتون بدیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام. باتوجه به اینکه ایشان احتمالا فاقد اهلیت و مجوز تجارت باشند و این فروش ماشین آلات در چهارچوب تجارت بین الملل نمیباشد ریسک معامله زیاد می باشد . در صورت پاس نشدن چک ها شما فقط دسترسی به صاحب چک دارید .