18 دی 1401

توقیف مال تاجر ورشکسته قبل از توقف

دسته بندی : تجاری | صدور حکم ورشکستگی
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و عرض وقت بخیر
جسارتا اگر قبل از اعلام ورشکستگی تاجر ملکی از آن بابت بدهی توقیف کنیم؛ پس از اعلام ورشکستگی ملک از توقیف خارج می شود و به دست امور ورشکستگی دادگاه بین طلبکار ها تقسیم می شود؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام چنانچه مال توقیف شده قبل از تاریخ توقف و اعلام ورشکستگی باشد صحیح هست و عملیات اجرایی به نفع شخصی ک مال را توقیف کرده ادامه پیدا می کند مگر اینکه تبانی و صوری بودن معامله بجهت فرار از ادای دین تاجر ورشکسته مشخص گردد موفق باشید