06 مرداد 1400

وکالت از زوج بابت مسایل مالی وحضانت طفل

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
اعظم عسگری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام زنم با داشتن وکالت از کن یک ساله بدون اطلاع من وسایل خونه بار کرده برده خونه پدرش بچمم برده گرگر پیام دادگاه ک شکایتم کرده بابت مهریه نفقه و پرونده سازی کرده الآنم برا برگشتنش شرط گزاشته حق طلاق سرپرستی بچه و حقوقم ک بنامش کنم وگرنه شکایت مادرت خواهرت میکنم اون می‌تونه حقوقم بلنده چون بدون اجازه بعد۷ماه فهمیدم آرایشگاه زده شب خونه دیر می‌آمد و دو سبک ک نیومد صورتجلسه هست ک شب نیامده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرمحترم وکالت بابت چه چیز ازشما گرفته شده درصورت اجراییه در مورد مهر تایک چهارم حقوق شما قابل توقیف است نفقه نیز درصورت عدم تمکین ونشور زوجه واثبات آن قابل مطالبه نیست درمورد حضانت تا 7 سال بامادر میباشد بعداز آن بنابه مصلحت طفل وتصمیم دادگاه خواهد بود