19 دی 1401

خریدمال غیر منقول توسط اتباع بیگانه

دسته بندی : حقوقی | احوال شخصیه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام اگر کودک سوئیسی تحت قیومیت مادر خود باشد و مادر قیم، تبعه ی ایرانی باشد میتواند به نمایندگی از کودک مال غیر منقول خریداری کند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اتباع بیگانه تنها در صورتی می توانند در ایران ملک غیر منقول داشته باشند که جهت سکونت ،صنعت یا کسب باشد.در غیر این صورت یعنی اگر برای سرمایه گذاری قصد خرید دارند یا اقامتی در ایران ندارند،به طور رسمی سند مالکیت به نام آن ها صادر نمی شود. در صورتی که در ایران اقامت دارید ،مادر به عنوان قیم می تواند اقدام کند.