19 دی 1401

انجام وصیت و موضوعات مطروحه ارسالی

دسته بندی : ارث و امور حسبی | اخراج ثلث
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

۱.چنانچه فردی وصیت کند که پس از فوت او با مبلغ معینی از ترکه، کالای خاصی برای دیگری خریداری شود ، اگر قیمت کالای مورد نظر، کمتر یا بیشتر از آن مبلغ باشد، وضعیت وصیت چگونه خواهد بود ؟؟

۲.در صورتی که فردی خانه ی خود را به دیگری وصیت کند و در ضمن آن شرط نماید که موصی له تا مدت ۱۰ سال، ماهیانه مبلغی معین به به فرزند موصی بپردازد، وضعیت وصیت چگونه خواهد بود؟؟

۳. در وصیت مازاد بر ثلث، اگر برخی از وراث محجور باشند، وضعیت اجازه ولی یا قیم به نمایندگی از سوی انها
چگونه خواهد بود ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام ؛کاربر محترم ۱- اگر قیمت بالاتر باشد باید از ماترک باقی برداشت شود و یا کارکرد ویا یک درجه پایین تر از ان -۲- وضعیت وصیت صحیح میباشد ۳-هر نوع عملیاتی نسبت به ان اگر به صلاح محجور باشد قیم انجام میدهد در غیر اینصورت باید با نظر دادستان باشد