20 دی 1401

الزام به تنظیم ملکی که سند مشاعی دارد

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند رسمی ملک
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر. یه قطعه زمین کشاورزی خریدم که ۳ بار خرید و فروش شده وهر ۳ بار تفویض وکالت دارن که صاحب اصلی سند مشاعی که به پسرش وکالت داده اون موقع. و حالا خود صاحب سند فوت کرده و فقط من قولنامه دارم و حالا که میخوام سند رسمی بگیرم وکالت رو ازم قبول نکردن و میگن باید از وراث امضا بگیری که بله ما نسبت به این زمین هیچ ادعایی نداریم و حالا ۳ تا پسر از مرحوم امضا کردن ولی ۲ تا خواهرا امضا نمیکنن میگن که ما با برادارامون مشکل داریم و مشکلمون حل بشه امضا میکنینم. در حالی که الان این ۳ تاپسری که برگه رو واسه من امضا کردن درخواست سند کردن از اداره ثبت و اسناد .و در ثبت و اسناد برگه انحصار وراثت میخوان و اونها انحصار وراثت کردن پس اگه خواهرا وبرادرا باهم مشکل دارن چجوری انحصار وراثت کردن .؟؟و الان چاره من چیه؟ و کل سندهای مشاعی نسبت به زمینهایی که دارن کمتر هستش و اونها اگه سند بگیرن واسه من توی سند زمین نمیمونه؟ راه چاره من چیه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی با توجه به این مسأله که وکالت با فوت موکل باطل میشود شما باید یک اظهار نامه برای ورثه بدهید تا جهت تنظیم سند مراجعه کننده اگر لفافه نکرد دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت ورثه موکل فوت شده بر اساس مبایعه‌نامه بدهید