23 دی 1401

قرار ملاقات پدر با فرزند و امتناع مادر

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

وقت بخیر. این جمله درسته دیگه: ممانعت از ملاقات فرزند با یکی از والدین که حضانت با او نیست، مجازات دارد. جریمه نقدی/بازداشت/سلب حق حضانت
سوال بنده اینه که طبق حکم دادگاه مادر فرزندم موظف از روزهای جمعه از ساعت 11:00 تا18:00 فرزندم را برای ملاقات با من بیاورد. اما امروز پنجمین جمعه هست که اینکار را نمیکند و قصد آزار دارد. اگر اقدام قضایی انجام دهم، قاضی بر چه مبنایی حرف ینده را قبول کند؟ شاید همسر سابقم بگوید خود پدر برای ملاقات نیامده. اصل سوالم اینه الان که تو زمان مقرر هستیم باید از طریق مجل خاضی صورتجلسه ای تشکیل شود برای ارائه به دادگاه یا نیازی نیست؟ سپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر در صورتی که یکی از والدین از ملاقات فرزند با سایر خویشاوندان امتناع و خودداری به عمل آورد ، در درجه اول می توان با ارسال یک اظهارنامه مبنی بر ملاقات با فرزند ، ایفای این تکلیف را از وی خواستار شد و در صورتی که این اظهارنامه قانونی به نتیجه نرسید ، به دادگاه مراجعه کرده و ملاقات با فرزند را از طریق تنظیم دادخواست ملاقات با فرزند مطالبه نمود . پس یک اظهار نامه از طریق خدمات قضایی ارسال کنید اگر پاسخی دریافت نکردید و امتناع کردند با ضمیمه کردن اظهارنامه دادخواست ملاقات فرزند رو به دادگاه خانواده ارائه دهید