23 دی 1401

اعسار محکوم علیه و تقسیط محکوم به

دسته بندی : خانواده | اجرت المثل
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
حکم نفقه و اجرت اَلمثل به مبلغ جمعاً 60 میلیون تومان صادر شده و شوهرم محکوم به پرداخت شده و همچنین درخواست طلاق داده که در شعبه دیگری در حال بررسی اَست. روی هر دو این حکم ها اَعسار گذاشته و می خوام ببینم حالا که درخواست طلاق اَز طرف خودش بوده و مراحل آخر هم هست در جلسه اعسار که همین هفته هست می تونه نفقه و اجرت اَلمثل رو نده یا قسطی بده؟! به قاضی بگم درخواست طلاق داده یک جا محکوم می شه بده بهم؟!

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام کاربر گرامی درخصوص تقسیط اگر محکوم علیه معسر شناخته شود بله احتمال تقسیط شدن محکوم به وجود دارد . و طلاق تاثیری در تقسیط ندارد و پس از تعیین و تکلیف جهت پرداخت مهریه ، زوج میتواند همسر خود را طلاق دهد . موفق و سربلند باشید موفق و سر بلند باشید