14 مرداد 1400

فعالیت درموسسه زبان خارجی ونحوه تنظیم قراردادکار !؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
اعظم عسگری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من در یک موسسه زبان به صورت حق‌التدریسی فعالیت می‌کنم؛ بدون هیچ گونه قرارداد سال ۹۸ ساعتی ۷، سال ۹۹ ساعتی ۸.۵ و امسال به ازای هر ساعت ۱۰.۸۰۰ دریافتی داشتم (هر سال ۲۰٪ افزایش) که از میزان حداقل حقوق مصوب کمتر بوده و رضایت نداشتم اما چاره‌ای هم نبود؛ اخیراً قرارداد موقتی ارائه کردن و بدون درج مبلغ دستمزد، خواستن امضا کنم؛ یکی از مفاد هم اشاره کرده حق مطالبه سابقه ندارم. آیا انجام بدم؟ یا میتونم دستمزد بیشتری مطالبه کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام حداقل دستمزدبایدمطابق بااداره کارباشدتوصیه میشودقراردادسفیدامضاننمایید موضوع قراردادرامشخص نماییدکه درمدتی که در موسسه فعالیت میکردیدچه کارهایی انجام میدادید واینکه ازبیمه برخورداربوده ایدیانه چه تاریخی شروع به فعالیت نموده وچندساعت وباچه دستمزدی ایاازحق مرخصی وغیره برخورداربوده اید یاخیراین قراردادرا بادقت موردبررسی قرارداده بعدامضانمایید