23 دی 1401

دعوای و اختلافات خانوادگی زوجین

دسته بندی : خانواده | ترک انفاق
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخير
من ٣١ سالمه و همسرم ٢٩ . سال ٩٩ عقد كردم.متاسفانه از تير ماه امسال با همسرم سر هر چيز كوچك و بچه گانه اى به مشكل برميخوريم و هر سرى همسرم قهر ميكنه و ميره بدون اينكه به عنوان يك آقا قدم جلو بزاره و مشكل رو حل كنه فرار كردن رو ترجيح ميده و حرف طلاق رو پيش ميكشه.هى ميگه بيا وكيل بگيرم تفاهمى طلاق بگيريم ولى من همسرم و زندگيمو خيلى دوست دارم و واقعا مشكل حل نشدنى نداريم.از تير ماه امسال گذاشته رفته نه خبرى ميگيره نه خرجى ميده انگار نه انگار كه زن داره منم اگه پيام بدم يا زنگ بزنم يا جواب نميده يا ميگه نميخوامت بيا مهرتو ببخش طلاقت بدم.من واقعا موندم چى كار كنم برم شكايت كنم يا بازم منتظر بمونم
فقط نميخوام طلاق بگيرم با مهريه به اجرا بذارم ولى اين بلاتكليفى خيلى اذيتم ميكنه.آبروم پيش خانوادم و فاميل رفته و كارى هم از دستم بر نمياد.ممنون ميشم راهنماييم كنين

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام ؛کاربر محترم بدوا باید با ارسال اظهارنامه ترک انفاق را و برگشت به منزل را باید اطلاع دهید تا در صورت ادامه روند از طریق مراجعه اقدام خواهید نمود تا منتظر عکس العمل زوج باشید