24 دی 1401

الزام به تنظیم سند رسمی

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند رسمی ملک
سعیده پیربداقی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام، یه پرونده فروش ملک مسکونی_تجاری(در زمان تنظیم مبایعه نامه مسکونی در رهن بانک وبنام فرزند بوده و پدر مان هر دوبخش را فروخته اند) بعد از صدور رای دادگاه بدوی بنفع خریدار و ۲ مرحله رأی تجدیدنظر بنفع فروشنده و خریدار از طریق اعمال ماده ۴۷۷ از طریق دیوان موفق به رای الزام انتقال سند از طرف فروشنده گردید. موارد اشکال این دادرسی این بوده که ایشان خرید چکی کرده و چک آخر که شرط انتقال سند بوده موجودی نداشته و مای فروشنده برگه زده و تقاضای فسخ مطابق مبایعه نامه شدیم. و در نهایت با ابهامات ایجاد کرده و اعمال نفوذ رای دیوان بنفع فروشنده گردید. حال امکان اعتراض یا معلق کردن رای دیوان میباشد؟ و چگونه میشود تجدید نظر گرفت؟ با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام خیر رای قطعی گردیده و امکان دادرسی دیگری وجود ندارد. بهتر است طرح دعوای نخستین نموده و مطالبه خسارت قراردادی و یا حتی خسارت خارج از قرارداد نمایید.