25 دی 1401

سمت مدیر عاملی در شرکت

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من مدیرعامل شرکت تجهیزات پزشکی بودم، حدودا یک ماه پیش با یک صورتجلسه از سمت مدیرعاملی خارج شدم (کلا از شرکت خارج شدم). هیچ اتفاق مالی هم در شرکت رخ نداده بود،حتی کداقتصادی هم نداشت... . قبل سال مالیاتی هم من خارج شدم... . آگهی تغییرات در سایت روزنامه رسمی هم چاپ شده کامل که نشون میده من از سدکت خارج شدم،ولی رئیس هییت مدیره برای رورنامه رسمی کاغذی مانع تراشی میکنه و متوقف کرده،یعنی هزینه پست روزنامه کاغذی نمیده... . میخاستم ببینم الان وضعیت من درشرکت چیه؟هنور مدیرعاملم؟یا نه؟
و اگه هستم چطورمیتونم این موضوع رو پیگیری کنم؟چون شاید ایشون بخاد هیچوقت هزینه اگهی رو پرداخت نکنه...
با تشکر از پاسخگویی شما🙏

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر هیچ کس را نمیتوان اجبار به کار کرد شما از طریق پست سفارشی دو قبضه و البته ترجیحا طی اظهارنامه، مراتب استعفای خود را علاوه بر اعضای هیات مدیره و بازرس قانونی شرکت سهامی، به اداره ثبت شرکت ها، اداره امور مالیاتی ذیربط و شعبه تامین اجتماعی ذیربط ابلاغ نمایید.