25 دی 1401

فسخ نکاح به علت جنون زوجه

دسته بندی : خانواده | فسخ نکاح
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام شبتون بخیر من ۷ سال ازدواج کردم و یه دختر دارم شوهرم بعد ۷ سال رفته فسخ نکاح کرده من تو مدت دوبار خودکشی کردم بخاطر اذیت های که کرده بخاطر خودکشی میتونه فسخ نکاح کنه بخاطر خودکشی گفته زوجه جنون داره

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی بله میتواند ، چرا که جنون یکی از شرایط لازم برای اجرای فسخ نکاح به شمار می رودو اینکه جنون ادواری ( موقتی ) باشد یا دائمی در فسخ نکاح تاثیری ندارد . کسی که خودکشی کند از نظر علم پزشکی از سلامت روانی کامل بر خوردار نمی باشد حتی زوج میتواند سلب حضانت از زوجه نماید . البته حق فسخ. نکاح به علت جنون زمانی برای مرد ایجاد میشود که اثبات کند همسرش در هنگام عقد جنون داشته است و ایشان کاملا بی اطلاع بوده اند ،فلذا اگر ثابت کرده باشد که جنون زوجه را در زمان عقد پنهان کرده اند ، میتواند نکاح را فسخ کند . موفق و سربلند باشید