25 دی 1401

میزان نفقه فرزند در سال ۱۴۰۱

دسته بندی : خانواده | ترک انفاق
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
همسر من درامد ماهانه بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون دارد
مقدار نفقه برای سه بچه پسر ده ساله و دوقلو ۳ ساله تقریبی چقدر است؟؟
برای مبلغ دقیق باید دادگاه برم
تقریبی چقدر است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام همانطور که فرمودید تعیین میزان دقیق نفقه برعهده کارشناس است که بر اساس شاخص هایی مثل توانایی مرد،وضعیت فرزند ،نرخ تورم و ... تعیین می شود و شهر به شهر هم میزان آن متفاوت است اما به طور تقریبی بین یک تا سه میلیون تعیین می شود.