26 دی 1401

محاسبه میزان تاخیر تادیه چک

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسرم ۷ ماه از حبس یک ساله خود رو به علت چک برگشتی کشیده و الان شاکی رضایت داده که طی چند سفته و در زمان ۳ سال بدهی را پرداخت کنیم و همسرم آزاد شود مبلغ اصل چک یک میلیارد و دویست و پنجاه هزار تومان هست و سررسید چک ۱۳۹۸/۹/۲۸ بوده تا به الان چقدر میشه با دیر کردش و چقدر هزینه نیم عشر دولتی باید پرداخت کنیم با توجه به رضایت شاکی .ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی درصورت اعلام رضایت نصف نیم عشر دولتی دریافت می شود و کلیه بدهی ایشان مبلغ 39,988,235,294 ریال می باشد. موفق باشید