26 دی 1401

تجمیع سوابق بیمه ای سردفتری و تامین اجتماعی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سوابق بیمه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده22سال سابقه تامین اجتماعی و18سال سابقه پرداختی بیمه کانون سردفتران و2سال سربازی وداشتن 15ماه جبهه (ایثارگری)باطرح اخیرمجلس از سازمان ثبت اسناد واملاک کشور تقاضای تجمیع سوابق بیمه ای در صندوق کانون سردفتران وبازنشستگی نمودم که سازمان مذکور علیرغم صراحت قانون فوق مبنی بر امکان انتقال سوابق از تمامی صندوقها اعلام نموده صندوق کانون سردفتران صندوق خاص بوده وامکان انتقال سوابق از سایر صندوقهای به صندوق مذکور وبالعکس ممکن نمیباشدلطفا در خصوص درخواست اینجانب بشرح موصوف وجواب سازمان ثبت اعلام نظر فرمائید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام. سازمان ثبت عقیده دارد که کانون سردفتران قانون خاص خود را دارد و به آن عمل می کنند.بنابراین طبق ماده ی ده کانون سردفتران و دفتریاران عمل می کنند و سی سال سابقه را صرفا در مورد فعالیت سردفتری یا دفتریاری به صورت متوالی یا متناوب در نظر می گیرند.