27 دی 1401

اختلافات خانوادگی و حضانت فرزند

دسته بندی : خانواده | حضانت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام.من بابت مطالبه مهریه ام .توانایی پرداخت هزینه ی دادرسی و ندارم.استشهاد نامه بیارم کافیه از چهار زن .و یا دو مرد.بابت این هزینه من باید چکار کنم.مهریه ام 364,تا سکه هست که همه رو درخواست دادم.بابت جهیزیه ام سال 83آوردم من برگه ای و یا فیش خرید ندارم چطور جهیزیه ام و بگیرم .بعد از اون هم من ارثیه پدری ام و دوباره وسیله خونه خریدم و برای اونم غیر از شاهد مدرک دیگه ای ندارم.شوهرم میتونه به زور فرزند 8ساله ام و که پدرش و دوست نداره ،پیش خودش نگه داره.در صورتی که پسرم با شوهرم رابطه ی خوبی نداره و همسرم براش وقت نزاشته؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام ؛ کاربر محترم ۲ نفر شاهد مرد حهت اعسار از هزینه دادرسی کفایت میکنند و در مورد جهیزیه باید تمامی اموال را لیست نموده و شهود امضاء نمایند فرزند تا ۱۳ سالگی باپدر وسپس جهت حکم رشد و حضانت اقدام نمایید