22 مرداد 1400

مادر متوفی اموال او را به نام فرزندان متوفق انتقال داده تکلیف زوجه برلی مطالبه مهریه چیست؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

پرسیده شده
۲۲ ساعت پیش
با سلام، پس از فوت زوج( با توجه به اینکه مادر زوج زنده بوده و ظاهرا غیر از یک هشتم زوجه، اموال به او میرسیده است) مادر زوج، اموال زوج را محضری به نام فرزندان زوج میکند و زوجه مخالفتی نمیکند
بعد از ۳ سال زوجه در خواست مهریه خود را دارد و میخواهد مهریه را به اجرا بگذارد و از فرزندان زوج شکایت کند بابت مهریه
ایا زوجه این حق را دارد؟ تکلیف اموالی که محضری به نام فرزندان زوج شده چه میشود؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود مادر زوج برای انتقال اموال متوفی سمت قانونی داشتند؟ بعد از فوت اموال متوفی ترکه محسوب شده و هرگونه نقل انتقال آنها بدون توافق ورثه فاقد اعتبار است همچنین زوجه فقط از قیمت اموال غیر منقول ارث میبرد و مالک عین مال نمی شود در صورت انتقال ترکه منقول معامله فضولی محسوب شده و در صورت عدم تنفیذ شما باطل است