27 دی 1401

مطالبه مهریه نفقه طلاق جهیزیه

دسته بندی : خانواده | جهیزیه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام روزتون بخیر.میخوام درخواست استرداد جهیزیه،نفقه و اجرای مهریه بدم . از اونجایی که دیگه نمیتونم با همسرم زندگی کنم و ۱۱۰ سکه مهرم هست و همسرم یه خونه ی ۶۳متری داره و حقوق ماهانه ۱۲میلیون،پرداخت مهریه به چه صورت هست؟چطور میتونم حداقل نیمی از خونه رو به عنوان مهریه مطالبه کنم؟همسر و خانواده ش به شدددت بداخلاق هستند تا جایی که میخواستن تو خونه ی پدرم ،من و برادرم رو بزنند.میخوام در آخر طلاق بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی شما نسبت به کلیه حق و حقوق قانونی می توانید اقدام نمایید لیکن برای توقیف مال وی اگر فقط یک منزل مسکونی در حد شآن داشته باشد مستثنیات دین حساب شده و قابل توقیف نیست لیکن نسبت ب حقوق اگر درخواست تامین خواسته بدهید تا صدور رای یک سوم حقوق توقیف میشود با صدور رای یک چهارم توقیف میشود چنانچه بجز اموال مذکور مال دیگری داشته باشه ماشین و موجودی حساب قابل توقیف خواهد بود موید باشید