23 مرداد 1400

شرایط سلب حضانت بدلیل بیماری روانی

دسته بندی : خانواده | حضانت
اعظم عسگری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

آیا دادگاه برای درخواست سلب حضانت بدلیل بیماری روانی مدرکی جهت اثبات عدله میخواهند ویا درخواست زوج کافیست؟ استفاده از داروهای آرامبخش که پزشک متخصص مغز و اعصاب تجویز کرده کافی میباشد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام در صورتی که زوجه مبتلا به اختلالات روانی باشد که بنا به تشخیص پزشکی قانونی قابل درمان مشخص گردد حق حضانت فرزند برای مادر محفوظ خواهد ماند اما چنانچه برای قاضی محرز گردد که در طول دوره درمان مادر قادر به مراقبت و تربیت فرزند خود نیست، دادگاه می تواند حضانت طفل را تا پایان دوره مداوا و پس از تایید پزشکی قانونی مبنی بر سلامت روانی از مادر سلب کرده و به پدر یا شخص دارای صلاحیت دیگری واگذار نماید.