28 دی 1401

حضانت فرزند در زمان وجود اختلافات و قبل ازطلاق

دسته بندی : خانواده | حضانت
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ایا اگر فرزند مشترک دارای دو سال سن نزد مادر باشد و هنوز پرونده مهریه و طلاقی مطرح نباشد زن میتواند دادخواست حضانت فرزند را بدهد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی حضانت تا هفت سالگی هم در مورد دختر و هم در مورد پسر با مادر است و قانونا این حق مادر است و لازم نیست مادر دادخواستی برای این مسأله بدهد اگر کسی مزاحمت و ممانعت میکند شما میتوانید اقدامات قانونی لازم را انجام دهید