28 دی 1401

الزام به تنظیم سند رسمی

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند رسمی ملک
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده قصد خرید یک‌ زمین چسبیده به بافت مسکونی در ماهدشت را دارم البته این زمین فعلا کاربری کشاورزی داره؛ زمین سند مادر یا همون سند اصلی داره ولی یک قسمت ۱۷۰ متری آن به صورت قولنامه دارای کد رهگیری معامله شده است من میتوانم بعد از خرید این زمین از مالک اصلی درخواست سند بکنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر بله میتوانید اگر مالک استنکاف کرد باطرح دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی نمایید همچنین با اینکه مبایعه نامه معتبر و سند عادی محسوب میشود میتوانید تقاضای سند رسمی نمایید