28 دی 1401

تعلق کالا خریداری شده به زوجه به دلیل تصریح

دسته بندی : خانواده | جهیزیه
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام در عقدنامه نه سیاهه ذکر شده ۵ قلم کالایی و که زوج خریداری نموده جز جهیزیه زوجه بوده و علاوه بر مهریه س_ این دقیقا عین متن عقدنامه س در جلسه بدوی استرداد جهیزیه قاضی حکم به استرداد ۵ قلپ به نفع زوجه داده زوج در لایحه تجدیدنظر خواهی عنوان کرده این ۵ قلپ جز مهریه س نه جهیزیه_ درصورتیکه در عقدنامه به صراحت عنوان شده ۵ قلم جز جهیزیه و علاوه بر مهریه س طبق گفته های بالا بفرمایید این ۵ قلم کالا متعلق به زوج است یا زوجه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر قاضی دادگاه بدوی رای صحیح صادر کرده است زیرا که در عقدنامه صریحا ذکر شده و ادله ای بالاتر از اقرار وجود ندارد زوج که مدعی است باید دلیل بیاورد صرف ادعا حقی را ثابت نمی کند