25 مرداد 1400

میخام زمینموبسازم چطوری وام بگیرم

دسته بندی : حقوقی | املاک
اعظم عسگری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من امشب توی خواب با اقای ریسی درد و دل میکردم من چند سال مستاجرم ی زمین دارم همین الان دنبال وام هستم ولی وام نمیدن یا ضامن میخاد ک من ندارم ی چیزایی میخاد ک ندارم خدا شاهده پیر شدم باید چیکار کنم تا ی وام ور دارم و زمینم رو بسازم ۲۰۰ ملیون وام میخام وثیقه هم جیزی ندارم جز سند زمین اگه بشه همونه بزارم تو رو ب قران کمکم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ازقانون تعیین تکلیف استفاده کرده وسندزمین خودرابگیرید مشورت باوکیل متخصص میتواند راهگشای بسیاری ازمشگلات پیش روباشد