29 دی 1401

تعیین داور در صورت حدوث اختلاف

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ما یک شرکت تعاونی مسکن مهر از نوع توزیعی داریم ، یکی از اعضای تعاونی ازما طلبکار بوده و درخواست ورشکستگی شرکت تعاونی مارو به دادگاه داده، در اساسنامه برای اختلافات بین تعاونی و اعضا داور تعین شده و ما براسای حکم دادگاه از شخصی طلبکار هستیم که طلبمون بیشتر از بدهی به این عضو هست و نیز تعاونی های مسکن مهر مدت دارهستن و سال آینده باید هیات تصفیه تشکیل بدیم ، لطفا راهنمایمون کنید چطور از خودمون دفاع کنیم که حکم ورشکستگی برامون صادر نشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر با استناد به اینکه در اساسنامه داوری پیش بینی شده در دادگاه ایراد بگیرید تا زمانیکه داور رای نده فرد نمیتونه به دادگاه مراجعه کنه دادگاه باید عدم استماع صادر کنه همچنین مستندات باید بررسی شه تا لایحه دفاعیه قوی نوشت و از ورشکستگی جلوگیری کرد