29 دی 1401

آیا خسارت تاخیر تادیه به مزایا و سنوات کارگر تعلق می گیرد؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ، بنده به مدت 4 سال از سال 96 تا 1400 در یه شرکت زیر مجموعه ی شهرداری مشغول به کار بودم که شرکت مذکور مطالبات عیدی سنوات و .... رو پرداخت نکرده تا کنون ایا خسات تادیه بهم تعلق میگیره یا خیر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در این مورد دو نظر بین قضات وجوددارد اما نظر قوی این است که بله می توانید برای خسارت تاخیر تادیه اقدام کنید البته اداره کار صالح نیست بایداز دادگاه عمومی اقدام کنید.