29 دی 1401

طلاق به درخواست زوج و ازدواج مجدد

دسته بندی : خانواده | ازدواج مجدد
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام پدرم بعد از 30 سال زندگی امسال زن صیقه کرده و با ندادن خرجی خانه مادرم تحت فشار گذاشته که رضایت برای عقد دایم بگیزه و مادرم هم رضایت ندادپس مادرم هم برای نفقه از ایشون شکایت کرد و قرار به پرداخت نفقه شد اولین ماه پرداخت کرد اما حالا یکماه که از منزل رفته و هیچ پولی هم پرداخت نکرده و خبردار شدیم که درخواست طلاق داده و بگم مهریه مادرم 200 هزار تومانه (به نرخ امسال حدود 150میلیون میشه)وهیچ دارایی از خود نداره پدرم هم قصد بیرون انداختن بچه ها و مادرم را داره چکار باید کرد نیاز به راهنمایی دارم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی حق طلاق با مرد است و مرد پس از پرداخت مهریه ی کامل مادرتان یا تعیین تکلیف در جهت پرداخت میتواندهمسرش را طلاق دهد . اما مادر شما علاوه بر مهریه میتواند تقاضای اجرت المثل و. اگر در عقد نامه شرط تنصیف دارایی درج شده و به امضای زوجین رسیده را طلب نمایید ، و همچنین احتمال اینکه مقام قضایی برای مادرتان نحله در نظر بگیرد وجود دارد . موفق و سربلند باشید