01 بهمن 1401

حضامت فرزندانم را چگونه بگیرم؟

دسته بندی : خانواده | حضانت
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید چطور ی میشه ی زن حضانت بچه هاشو بگیره من شوهرم راضی نمیشه بده آیا راهی هست بتونم بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ، حضانت فرزندان تا هفت سال با مادر است ، پس از آن دختر تا ۹ سال و پسر تا ۱۵ سال که سن بلوغ فرزندان است ، حضانت با پدر است و پس از این سن اختیار با فرزندان است که نزد پدر یا مادر زندگی کنند . چنانچه فرزندان شما در سن حضانت پدر هستند باید با پدرشان به توافق برسید و این امری توافقی بین شما و پدرشان است .