01 بهمن 1401

تفاوت سند اوقافی با ملکی

دسته بندی : اسناد و املاک | الزام به اصلاح سند مالکیت
مهدی عابدمسرورخواه
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ملکی آپارتمانی ۳ طبقه که یک واحد آن را ما خریداری کردیم در دفترخانه رسمی و پس از استعلام دارایی شهرداری و ثبت اسناد سند از اداره ثبت اسناد را دریافت کردیم. الان فهمیدیم ملک اوقافی هست. هرچند توی سند من و صاحب قبلی که کپی اون هم موجود هست اصلا چیزی بنام اوقافی نوشته نشده و عرصه واعیان شش دونگ ثبت شده. حالا تکلیف ما چیه؟ اون موقع خانه رو ۴۰۰ میلیون خریدم الان ارزشش شده ۱/۵ میلیارد. تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

درود برشما حتما اسناد و مدارک نیاز به بررسی داره ممکنه اعیانی ملک شما سند ملکی و عرصه سند اوقافی داشته باشه .