02 بهمن 1401

دریافت مستمری همزمان هر دو همسر متوفی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.وقت بخیر/////موضوع :گرفتن زن دوم////// درصورتی که زن دوم مستمری مربوط به شوهر اول ( فوت شده) رو دریافت می‌کند آیا این موضوع به مستمری ازدواج مجددش ارتباطی خواهد داشت؟ یعنی اینکه ‌‌‌‌از هردو طرف میتواند مستمری بگیرد؟////تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی مطابق بند یک ماده 48 قانون حمایت خانواده «زوجه دائم متوفي از حقوق وظيفه يا مستمري وي برخوردار مي گردد و ازدواج وي مانع دريافت حقوق مذکور نيست و درصورت فوت شوهر بعدي و تعلق حقوق به زوجه در اثر آن، بيشترين مستمري ملاک عمل است» موفق باشید