31 مرداد 1400

تشکیل وثبت شرکت جدید

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. بنده یک شرکت تولید مواد ضدعفونی در استان دیگری دارم و یک دفتر در تهران برای شرکت اجاره کرده ام که ملک ان مسکونی می باشد و کاملا در اختیار این جانب است. حالا چند سوال دارم
ایا می توانم شرکت جدیدی در این ملک مسکونی ثبت کنم و دوباره اجاره نامه به نام شرکت بنویسم یا این کار خلاف قانون است؟
برای پخش و فروش محصول چه شرکتی باید ثبت نمایم؟
ایا اگر مجوز شرکت پخش بگیرم مجاز به انبار محصولات در محل شرکت می باشم؟
یا اگر بخواهم جای دیگری را برای انبار معرفی نمایم چه مراحلی را باید طی نمایم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ثبت شرکت جدید منع قانونی ندارد جهت پخش وتوزیع میتوانید شرکت سهانی خاص با عنوان شرکت پخش وتوزیع با اسم نام تجاری ویا هر نانی که در اداره ثبت شرکتها مورد پذیرش قرار گیرد به ثبت برسانید مجاز نیستید کالا ها را در انجا انبار کنیدچون بعنوان مسکونی می باشد