31 مرداد 1400

چگونه مستمری پدرم را کامل دریافت کنم

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام‌ من مستمری بگیر تحت تکفل پدرم هستم ایشان یک سال است فوت کرده ومن حقوق میگیرم حالا مجلس تصویب کرده به بازمانده یک سوم حقوق برسد من از ناحیه دست دکتر گفته دچار معلولیت هستم وبیماری صرع هم دارم راهکار شما برای من چیست

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود در خصوص تعلق گرفتن مستمری به شما مصوبات مجلس بعد از تصویب تا اجرا زمان بر هستند همچنین در چنین مصوباتی همیشه اثتسناعاتی در نظر گرفته می شود فعلا تا اجرایی شدن قانون نیاز نیست اقدامی انجام دهید