31 مرداد 1400

نحوه پیگیری عضویت تعاونی چگونه است ؟

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اگر بخواهیم برای تعاونی مرزنشینان بخش خشکیبیجار که سال ۸۱ عضو شدیم ولی اسم ما تو سیستم یکپارچه پیام میده شما عضو تعاونی نیستید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام برای پیگیری عضویت خودم علت ارسال از سامانه مبنی بر عدم عضویت ، ابتدا با مدارک مالکیت سهام به تعاونی مربوطه مراجعه نمایید در صورت عدم پاسخگویی به اداره تعاون ،کار و رفاه اجتماعی شهرستان مربوطه مراجعه نمایید