02 بهمن 1401

برای حهیزیه میتوانم دست نوشته بگیرم ؟

دسته بندی : خانواده | جهیزیه
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من میخواستم راجع به جهیزیه ام بپرسم من قبلا با شوهرم که بحث داشتیم پدر شوهرم گفت تمام این جهزیه متعلق به من است الان روابطم با شوهرم بهتره ولی میتونم ازش نوشته بگیرم که جهزیه متعلق به من است یا نه میخوام چیزی باشه که در دادگاه مورد قبول قاضی باشه ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ، چنانچه جهیزیه را شما تهیه کرده اید ولی لیست سیاهه ندارید میتوانی از همسرت طبق رسید عادی یا اقرارنامه رسمی از دفاتر اسناد رسمی اقرار بگیرید که جهیزیه را شما تهیه کرده اید و برای شماست ، لیکن اگر جهیزیه را همسرشما تهیه نموده میتوانید بنا بر صحبت پدرشوهرتان از همسرتان بخواهید در یک رسید عادی یا رسمی مالکیت اقلام جهیزیه را در قالب عقد هبه یا صلح به شما انتقال دهد .اگر چه در قالب صلح به شما انتقال دهد مناسبتر است .