02 بهمن 1401

حضانت طفل تا شروع هفت سالگی با مادر است یا پایان هفت سالگی؟

دسته بندی : خانواده | حضانت
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام..ببخشید ما طلاق توافقی که کردیم تو رای طلاق اومده دختر مون تا ۷ سالگی دست مادرش هست.بعدش دست پدر..دو تا سوال داشتم
یکی اینکه این سن ۷ سالگی وقتی که ۷ سال تمام شد حساب میشه یا در سن ورود به ۷ سالگی؟

دوم اینکه اگه به قول معروف دبه کرد دخترم بهم نداد چیکار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام حضانت طفل تا پایان هفت سالگی با مادر است.در موردسوال دوم بایددادخواست حضانت دهید.