02 شهریور 1400

ضرر وزیان شرکت وافشا اسرار

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید من یک سوال داشتم
من در یک شرکت خصوصی مشغول به کار شدم ،و من متاسفانه به کرونا مبتلا شدم و دوهفته نتونستم برم به سرکار
یکی از شرکای شرکت که مدیر عامل شرکت هم بود،و مسئولیت شرکت هم به عهدش بود ،من با ایشون مصاحبه کردم و درواقع ایشون من رو استخدام کردند،قراردادی بین ما بسته نشد وفقط محرمانگی نوشته شد که من اسناد این شرکت رو از اون شرکت خارج نکنم
این اقایی که یکی از شرکا بوده به گفته ی باقی شرکا اسناد و مدارک شرکت رو از شرکت خارج نمونده
و امروز با من تماس گرفتن و گفتن بیایین برای تسویه ؛من برای تسویه که رفتم یه برگه چهاربند به من دادن و گفتن باید این برگه رو امضا بکنی،بندهاش به این صورت بود ،
بنداول:با اعضای پرنسنل دیگر در ارتباط نباشم
بنددوم:با پیمانکاران و مشتریان هم در ارتباط نباشم
بند سوم :سه ماه در اختیارشون باشم که اگر کار حسابداری داشتن من در اختیار باشم
بندچهارم :اگر ضرر و زیانی شرکت داشته باشه ،من باید متقبل شوم و من هم امضا کردم و اثر انگشت دادم ،و حالا سوال من اینه که من چه ضرر و زیانی باید بدم ؟ ایا برام دردسر درست میکنه؟ ممنون میشم هرچه سریعتر به من پاسخ بدین و من رو راهنمایی کنین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اولا با توجه به اینکه اسرار ومدارک شرکت در اختیار شما بوده از این حیث از شما بصورت مکتوب امضا اخذ گردیده است ثانیا ضرر وزیان مد نظر بدین معناست که اگر از عمل شما در زمانیکه با شرکت همکاری میکردیدخسارتی ایجاد گردد باید نسبت به جبران ان اقدام نمایید بهتر بود چنین متنی را امضا نمیکردید چون احتمال است با این برگه امضا شده شما را تحت فشار قرارداد بدهند