03 شهریور 1400

تخلیه و مصوبه ستاد کرونا

دسته بندی : ثبتی | امور املاک
زهره هادی نژاد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من در یک جلسه شورای حل اختلاف با موجر خودم علی‌رغم اینکه تمام شرایط رو داشتم ولی متاسفانه رای به تخلیه منزل مسکونی بعد از سه ماه به نفع موجر داده شد در بحث مصوبه ستاد کرونا سوالم اینه که چگونه میشه حکم اصلاحی صادره را باطل کرد. اون خانوم اول جلسه گفت که من اصلاً مصوبه ستاد کرونا را قبول ندارم و منو شدیدا تو تنگنا قرار داد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و عرض ادب شما میفرمایید بعد ۳ ماه رای به نفع موجر صادر شده اما سوالتون اینه که چطور حکم اصلاحی باطل کنید اولا حکم اصلاحی نداریم و گزارش اصلاحی داریم که در آن توافقات طرفین قيد می‌گردد و قابل تجدیدنظرخواهی نمی باشد ثانیا چنانچه گزارش صادر نشده و رأی صادر شده شما ظرف ۲۰ روز حق تجدیدنظرخواهی از آن رای را خواهید داشت